Nieuws

Keistad Autotechniek in de ELNA

Keistad Autotechniek begrijpt wat u beweegt

Nieuw autobedrijf in Lichtenvoorde opent deuren

Lichtenvoorde – Voor de één is het puur een vervoermiddel om van A naar B te komen, de ander gebruikt ‘m als rijdend kantoor en voor weer een ander is het hobby, maar bijna iedereen heeft wel íets met auto’s. Leonard Ubbink begrijpt dat als geen ander. Samen met zijn compagnon opende hij in juni zijn eigen garage: Keistad Autotechniek aan de Buys Ballotstraat 6 in Lichtenvoorde.
“Ik ben al sinds mijn twaalfde druk met auto’s”, vertelt de autospecialist die begon met meelopen in de werkplaats en inmiddels twintig jaar opleidingen en ervaring rijker is. “Ik ben onder meer auto-elektricien, inbouw- en diagnosespecialist. Je kunt het probleem zo gek niet bedenken of ik spoor het op.” Naast autodiagnostiek is Ubbink druk met inbouw van audio-, telefoon- en navi-apparatuur, alarminbouw, systemen voor rittenregistratie, verlichting en tuning. Maar natuurlijk ook met periodiek onderhoud van auto’s en APK keuringen.

Meedenken met de klant

Als een auto problemen geeft, willen mensen dat vaak zo snel mogelijk verholpen hebben. “Met onze kersverse leenauto kunnen klanten sowieso meteen op pad. Wij lossen dan het probleem op en dat gaat altijd in overleg met de klant. We leggen in begrijpelijke taal uit wat eraan schort en wat de mogelijkheden zijn om problemen te verhelpen. Bij ons schrikken mensen nooit van de factuur; ze weten precies waar ze aan toe zijn.”

Iets anders wat Ubbink belangrijk vindt, is vooruit denken. “Vaak zie ik al welke problemen in de pijplijn zitten: welke onderdelen aan het verslijten zijn bijvoorbeeld. Ik kan dan vast waarschuwen dat er binnen een half jaar een bepaalde reparatie zit aan te komen. Zo zijn mensen voorbereid. Wat ik het mooiste vind aan dit werk is dat we mensen echt helpen – veel mensen zijn in het dagelijks leven afhankelijk van hun auto – en de sport voor mij is om dat ook nog op een betaalbare manier te doen. Dat maakt mijn werk elke dag weer boeiend.” Een afspraak maken voor onderhoud, inbouw of diagnose kan door langs te komen, te mailen of te bellen, zie de advertentie elders in deze krant.

Leave a Reply