Wat kunnen we voor u doen?

Diagnosestelling:

Onze ervaren, allround monteur is een kei in diagnosestelling. In zijn loopbaan heeft hij heel wat gecompliceerde problemen de wereld uit geholpen. Soms is het medicijn voor de kwaal verbluffend eenvoudig en soms kost het wat meer uitzoekwerk. In dat laatste geval houden we geregeld contact met u over de vorderingen. Zo komen we altijd tot een bevredigende oplossing. Zowel in tijd als in kosten.

Rittenregistratie:

Rittenregistratie helpt u bij een betere administratie. Een ‘blackbox’ in de auto registreert automatisch al uw zakelijke kilometers of die van uw medewerkers. Daarmee bent u aan het eind van de rit altijd verzekerd van een sluitende administratie voor de fiscus. Wij verzorgen de inbouw van rittenregistratiesystemen. Binnen een dag hebt u uw auto uitgerust met zo’n systeem.

Inbouw audioapparatuur:

Wij bouwen alle mogelijke audioapparatuur in. Desgewenst regelen we de inbouw van A tot Z, maar apparatuur overzetten kan bijvoorbeeld ook.

Inbouw autoalarm:

Wij leveren en monteren goedgekeurde auto alarmsystemen. Van klasse 1 tot en met klasse 5. Ook voor herkeuring van alarmsystemen, kunt u bij ons terecht.

Onderhoud:

Ook voor periodiek onderhoud is uw auto bij ons in goede handen.  Bel gerust voor een afspraak.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:
– banden en velgen
– uitlaatdelen
– katalysatoren
– remblokken en schijven
– filters (olie, interieur en brandstof)
– verlichting
– xenon (lampen, voorschakelapparatuur)
– olie en remvloeistof vervanging
– storingen uitlezen via OBD (on board diagnose)

Canbus:

Wij zijn in staat om op alle vormen van canbus te koppelen, dat wil zeggen dat wij alle apparatuur in moderne auto’s (met canbus) kunnen inbouwen, zonder dat wij storingen veroorzaken op het computersysteem van het voertuig zelf.